Bangkok igen:)

Sadar ja, da var vi i Bangkok igen! Kanns ganska bra. Vi uppskattar Bangkok otroligt mycket mer den har gangen jamfort med for tva manader sen nar vi borjade var resa har. Kanns lite mindre kaosartat den har gangen...

Resan hit var ju dock inte att leka med, va tvungna att ga upp kl 6 pa morgonen for att varan pick up fran hotellet till bussen, som skulle ta oss ner till Phnom Penh, skulle komma kl 7.... efter frukosten visade det sig att var pick up var en kvart tidig sa vi missade honom. Efter mycket virrevar fick vi aka med en kille i hans bil till buss stationen, och efter lite soppatorsk och annat sa kom vi med nod och nappe med bussen!  stressig morgon. Sa efter 6 timmar pa bussen ner till phnom pehn vantade flyget till Bangkok. Blev annu en lang  harlig resdag.

Idag har vi iaf shoppat hela dagen! Akte ivag till MBK, ett stort shopping mall dar man kan hitta allt mellan himmel och jord!  vi spenderade runt 7 timmar dar, och akte darifran med sjukt manga kassar och en nagot lattare planbok...

Imorn vantar shopping igen!:) och forhoppningsvis nagra timmar uppe vid poolen sa vi kan battra pa brannan lite;)

Ha det bra!
Tjingeling / Jaqueline och Johanna


Kommentarer
Postat av: pappa Anders

Hoppas Jaque lyckades lugna ner dig Hanna under morgonkaoset på väg till bussen!

Vi väntar på er på onsdag, kram pappa

2009-03-01 @ 15:10:54
Postat av: Carro

Åh va kul med shopping, älskar MBK :) billigt och bra!! Snart kommer ni hem till kylan igen, kan inte kännas så kul men samtigt skönt att komma hem. Jaque du får berätta om allt när du kommer hem! Ha det så bra båda två! Puss

2009-03-01 @ 17:50:50
Postat av: Mamma Eva

Skönt att höra att ni är framme i Bangkok trots att det blev stressigt. Nu räknar vi dagarna tills ni kommer. Vi fixar potatisgratäng till dig, men pulvermos... Tveksamt! Du får klara dig Johanna!

Kramar!

2009-03-01 @ 19:25:32
Postat av: Mamma Lena

Hej tjejer!

Härligt med lite kaos så här på slutet av resan!

Njut nu av sista dagen i Bankok och ni ska veta att jag längtar så efter er.Lina , vad vill du ha till middag på onsdag... tänkte lite wok eller thaimat...hi hi nä inte det, kanske mammas goda lasagne.Ser fram emot onsdag då 5*BORCHERT kommer att krama ihjäl dej!

Puss kram tiller båda

PS Lina det är din hjälpa till dag på onsdag hi hi!

2009-03-01 @ 20:17:12
Postat av: ami

vilket hotell bor ni på i bangkok, inte rikka inn möjligtvis?

2009-03-02 @ 07:50:17
Postat av: Gunilla

Jaha, jag förstår att ni känner er lite kluvna nu när ni åker hem till kylan i morgon. Men vi kan trösta er med att emellanåt lyser solen här också ;) och fåglarna har börjat sjunga vårsånger och i rabatten växer snödropparna. Ska bli kul att se dig Honey och höra dig berätta mer! Hälsningar till er båda: Lycklig resa hem!

2009-03-02 @ 11:39:58
Postat av: Faster Anna

Så där ja, nu ska jag också tömma min plånbok. Drar iväg till Florida om mindre än ett dygn. Känns ganska bra helt enkelt... Trevlig resa mot kalla Sverige. Vi hörs om ett par veckor. Ni kan räkna med att jag bombarderar Hanna när jag väl är hemma igen. Kramar till båda. Har varit ett sant nöje att följa ert äventyr på bloggen.

2009-03-02 @ 18:20:07
Postat av: Gagga o Sören

Ja nu ser ni slutet på ert äventyr.Men vilka upplevelser ni haft. Det har varit roligt att få följa er genom bloggen.

Här har vi fått ett riktigt "skitväder" nu på eftermiddagen. Snö , omkring nollgrader och blåst. Men det är sagt att det är bara tillfälligt så ni ska se på onsdag så möter nog solen er.

2009-03-02 @ 18:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0