Home sweet home!

Hej hej alla!

Nu har vi varit i landet i sisådär 6 timmar och jag håller på att frysa ihjäl. En annan sak som det är svårt att vänja sig vid är att skriva med å,ä och ö. Inte riktigt vanan inne om man säger så.

Sitter just nu mest och funderar på om man får gå och sova snart, klockan är ju ändå halv 11 hos oss haha!

Tjingeling Johanna (och Jaqueline)


Sista dagen!

Nu kan man verkligen se ett slut pa resan, vi har ungefar 10 timmar kvar i bangkok innan vi satter oss pa planet hem till stockholm. Ska bli skont att fa komma hem till lite civilisation, svensk mat, en riktig varm dusch, en stor kopp te, gott palagg pa mackan....  aa listan kan goras lang. men samtidigt vill vi stanna har i varmen i nagra manader till!!!
Vi har iaf haft en toppen resa!:) Sa vi aker hem riktigt nojda och med typ 10 kilo tyngre ryggsackar....

Nu ska vi ivag och gora lite maikyr hade vi tankt. Ska passa pa och lyxa lite innan vi aker hem till dyra sverige igen.

Ses snart hemma i svedala!

Tjingeling Jaqueline och Johanna

Bangkok igen:)

Sadar ja, da var vi i Bangkok igen! Kanns ganska bra. Vi uppskattar Bangkok otroligt mycket mer den har gangen jamfort med for tva manader sen nar vi borjade var resa har. Kanns lite mindre kaosartat den har gangen...

Resan hit var ju dock inte att leka med, va tvungna att ga upp kl 6 pa morgonen for att varan pick up fran hotellet till bussen, som skulle ta oss ner till Phnom Penh, skulle komma kl 7.... efter frukosten visade det sig att var pick up var en kvart tidig sa vi missade honom. Efter mycket virrevar fick vi aka med en kille i hans bil till buss stationen, och efter lite soppatorsk och annat sa kom vi med nod och nappe med bussen!  stressig morgon. Sa efter 6 timmar pa bussen ner till phnom pehn vantade flyget till Bangkok. Blev annu en lang  harlig resdag.

Idag har vi iaf shoppat hela dagen! Akte ivag till MBK, ett stort shopping mall dar man kan hitta allt mellan himmel och jord!  vi spenderade runt 7 timmar dar, och akte darifran med sjukt manga kassar och en nagot lattare planbok...

Imorn vantar shopping igen!:) och forhoppningsvis nagra timmar uppe vid poolen sa vi kan battra pa brannan lite;)

Ha det bra!
Tjingeling / Jaqueline och Johanna


RSS 2.0