Elefanter i Krabi!

Hej dar hemma!

Vi ar just nu pa Rielay beach i krabi. Kom hit igar efter en hel del strapatser som nattfarja och minibuss... For att komma hit maste man aven aka bat sa vi fick antligen aka longtailboat, till Johannas stora gladje!

Inte ett stalle for oss dock, maneter i vattnet som gor ont och ingen skugga alls att gomma sig i. Thaiarna pratar svenska med oss, kanns sadar om man ska vara arlig, stooort mycket svenskar som ni forstar.

Bor pa ett ganska bra boende, har en helt okej sang (inga fjadrar som sticker en i ryggen) och VARMVATTEN!!! Sa skont da vi inte haft det sedan Bangkok... Blir till att raka benen ikvall, bast att passa pa!! :)

Idag stor elefanttrekking pa schemat! Upp med tuppen (8.00) och ivag bar det. Sjukt turistigt och sjukt kul! Skumpade runt pa elefantryggen i en timme och sedan matade vi dem och sag pa nar de badade! Sa sota sa!


Lite halvt livradda, de ar sa sjukt stora, men anda sjukt glada!

Sa segt att ladda upp bilder, blir mer en annan gang!

Nu drar vi till Ko Lipe imorgon, blir skont att komma harifran. Vet inte hur det ser ut med internet dar, i varsta fall hors vi pa Langkawi om ca en vecka!

Tjingeling
Johanna och Jaqueline

Kommentarer
Postat av: pappa Anders

Att fly från maneter har jag 100% förståelse för, otäcka saker! Hmm, enligt Google Map är Ko Lipe inte ens en prick på kartan... Hoppas ni hittar:-)

2009-01-26 @ 13:20:11
Postat av: Faster Eva

Hittade till er blogg mha farmor. Sjukt härligt ni har det, skönt att det enbart är regn här men fullt med sol i sinnet. Skall på en liten Ålandsresa som tröst om några veckor!

2009-01-26 @ 18:25:44
Postat av: Faster Eva

Hej, hittade hit mha farmor. Sjukt härligt ni har det. Tur att man har sol i sinne när det enbart är regn här hemma:) Ska trösta mig med en liten Åladsresa om ett par veckor. Kram

2009-01-26 @ 18:27:48
URL: http://johjaq.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag visste jag borde ha gömt mig i er ryggsäck! Fast vad jag minns, var elefantturen mega läskig. Solsken, vad är det??? Värme, det finns inte i skandinavien.

Ni verkar stortrivas!!! Skicka lite sol till oss! Kramar!!!

2009-01-27 @ 20:29:01
Postat av: Anna

Ja det var faster Anna som glömde skriva under...åldern ni vet :o)

2009-01-27 @ 20:30:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0