KL Tower

Hej Sverige!!

Sondag och sista dagen i Kuala Lumpur. Kanns bra, den har gangen har vi faktiskt stannat lagom lange, har inte hunnit bli allt for uttrakade och kanner samtidigt att vi ar ganska sa klara med den har staden. Sa nu e vara ryggor packade, gick over forvantan bra att packa (har ju gjort en heeeeeel del inkop har om man sager sa). Imorn bar det alltsa av med flyg till Jakarta och johannas farfar. :)

Idag var vi uppe i KL tower. Ett annat kant torn i den har stan. Va val som alla andra torn, lite av en turistfalla... men en helt ok utflykt:) Knatade darifarn till ett kopcenter for lite fonstershopping (vi hade kopstopp den har dagen! haha)

Just det, icke att forglomma! I lordags va vi faktiskt pa bio! super mysigt. Hade gatt omkring och shoppat en hel dag sa det va skont att fa glida ner i en skon biostol och kolla pa "Bride Wars" pa kvallskvisten:)

Inga bilder i detta inlagg heller tyvarr! USB ingangen ar typ intryckt i datan sa vart feta usb far inte plats! men lugn, bilder kommer!
 
Tjingeling Jaqueline och Johanna

Kommentarer
Postat av: Mamma Eva

Som alltid roligt att läsa vad ni hittar på. Vi hade spelkväll här igår, men vi kan inte spela pictionary utan dig Johanna!

2009-02-08 @ 14:16:41
Postat av: lillebror

Hej syrran!

Nu har jag snott din plats vid matbordet

så nu får du sitta på kanten.... så går det

när man är borta för länge

Viktor

2009-02-08 @ 15:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0