Twintowers!

Hola!

Andra dagen i KL och klockan stalldes pa snortidigt, vi snackar 07.00 hua! Men vill man ha gratisbiljetter till Twintowers sa ar det de som galler hahah. Jaja, ivag bar det och sedan fick vi aka upp i tornet. Det hogsta man som besokare far komma ar skybridgen mellan tornen som inte ens ligger halvvags, en liten besvikelse men men. Fin utsik hade man iallafall, sa har vi bockat av det!

Resten av dagen fordrevs pa tva olika shoppingmalls och gaendes. Det gar typ inte att beskriva hur ofantligt stora dessa gallerior ar, men om vi sager att vi inte pa langa vagar orkade kolla igenom alla affarer kanske ni som kanner oss borjar forsta hur stort det ar... For er andra kan vi beratta att det finna en bergochdalbana i den ena som far Jetline pa Gronan att verka liten...

Efter diverse superbra inkop sa bestamde vi oss for att ga fran den ena mallen till "ratt" station. Vi har namligen akt lokaltrafik har och det fungerar mycket bra utom att det finns ingen som helst forbilndelse mellan de olika linjerna sa ar du vid fel linje far du knata en bra bit. Sjukt trotta i fotterna var vi iallafall. Men efter en uppfriskande dusch och vila pa hotellrummet sa ar vi redo for nasta tripp med lokaltrafiken till nagonstans att ata middag, far se vad det blir. Vill mest komma bort fran alla galna forsaljare som ropar efter en konstant pa var lilla gata...

We have a confession to make dock... det blev McDonken idag... kunde inte riktigt halla oss fran varsin pommes och jag tror inte att det nagonsin varit godare! Mums!

--------------------------------------

Har precis forsokt ladda upp lite bilder at er, men det gar tydligen inte sa det far bli en annan gang! Ha det sa bra, saknar alla er dar hemma!

Tjingeling Johanna och Jaqueline


Kommentarer
Postat av: pappa Anders

Ni är verkligen duktiga att uppdatera oss genom er blogg, stor eloge för det!!

Vi har det också bra, det är ju fredag!!

2009-02-06 @ 14:30:29
Postat av: Mamma Eva

Det är så kul att läsa er blogg, så vi får vara med er på ett hörn. Jag kan se er traska i alla affärer efter så många slappardagar på stranden!

Var rädda om er!

Kramar

2009-02-06 @ 16:02:18
Postat av: mamma Lena

Håller med Eva,jätte kul att ni skriver

så mycket!Låter underbart att få shoppa så mycket

Massor med kramar från ett snöigt,blaskigt Huddinge

Tjingeling!

2009-02-06 @ 17:22:41
Postat av: Gagga o Sören

Hej på Er, lördag eftermiddag och vi har varit en sväng nere på stan och gott runt på våra varuhus. Kanske inte så spännande som era upplevelser när ni shoppar runt i KL.Gjorde inga fynd ,men nu börjar vårkläderna ta över så det är lite roligare att gå och titta. Hur går det för er får ni övervikt på flyget så som ni handlar?

Ute är det grått ,disigt och 3 plusgrader så någon vinter har vi inte här.

Vi ser fram mot att få följa era nya reseäventyr.

Kramar från oss



















































































2009-02-07 @ 13:53:30
Postat av: Catti

Så himla kul att följa er resa...!! Tack för vykortet, det damp ner i brevlådan härom dan!

Kramisar från ett klatschigt grått S-tälje...

2009-02-08 @ 08:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0