Surfing pa Bali!

Hola!

Idag nar vi vaknade upptackte vi till var gladje 2 saker. For det forsta sa madde jag (Johanna) mycket battre och for det andra sa var det sol ute!!! Sa vi drog snabbt som ogat till stranden och lag och pressade lite hihi! Jaque brande sig tyvarr, men vi ar glada anda!

Efter lite mat i magen sa fick vi for oss att nu javlar maste vi prova att surfa (kan aven ha att gora med det faktum att vi inte sag de hoga vagorna fran restaurangen...) Iallafall sa hyrde vi glatt varsin instruktor och brada och kastade oss ut i vagorna! Vi lyckades bada stalla oss upp flera ganger! Vi var helt sjukt bra helt enkelt! Det var iallafall sa kul att vi funderar pa att gora om det!

Annars sa har vi nu bestamt oss for att stanna till fredag med tanke pa att vi forlorade en dag igar pa grund av sjukdom. Sa pa fredag drar vi iallafall till Phnom Phen!

Gor inte ens ett forsok till att ladda upp bilder, vi blir bara arga och frustrerade haha!!

Tjingeling Johanna och Jaqueline

Kommentarer
Postat av: Emma Wingren

Ni är väl helt enkelt bara sjukt bra :P

Låter inte helt fel med surfing och sol, men vi hade också sol för fem minuter sedan så det så. I säkert en halvtimme!!! Sen att det är minus 300 när det blåser är en annan sak. Kram på er!

2009-02-17 @ 10:41:50
Postat av: Pappa Thomas

Man blir imponerad

Hoppas ni har fixat bildbevis på att det är ni som surfar

Se upp för hajarna och magsjuka

kram

2009-02-17 @ 20:08:02
Postat av: pappa Anders

Bra att läsa att du mår bra igen! Solen vräker ner här hemma och det är -5 grader. Sjukt bra att vi snart har sjukt mycket sjukt skön semester, haha!

Kramar

2009-02-18 @ 11:08:43
Postat av: Mamma Eva

Hoppas att solen skiner på er och att magen är helt bra Johanna!

Kram

(Vi vill ha fler inlägg!)

2009-02-19 @ 09:16:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0