Sihanoukville!

Hej hej!

Sadar, nu har vi kommit fram och instalerat oss i Sihanoukville. Bussen hit tog ungefar 4.5 h fran Phnom Penh. Vi bor pa ett fint stalle med pool och det tar val max 5 min att knata till stranden. Vi ska snart ga ner och ata skaldjur vid vattenbrynet, inte helt fel!!

Vi har upptackt en sak och det ar att vi ar typ de yngsta backpackerserna i Kambodja... Alla andra med ryggsackar ar typ 25 minst haha! Men vi gillar att sticka ut lite! :) Annars sa ar det mycket pensionarer runt dar vi bor, men det kan ju vara trevligt det med (?).

Pa  torsdag bar det av till Siam Reap, tar 10 harliga timmar med buss harifran, sedan blir det Ankor Wat hela fredagen och pa lordag flyger vi till Bangkok. Borjar helt klart se ett slut pa resan, kanns sadar... :(

Jaja, hoppas det ar bra hemma, vi ar hemskt besvikna pa att vi inte fick NAGRA kommentarer pa inlagget nedan med bilder for forsta gangen pa typ 3 veckor. Skams pa er! :)

Tjingeling Johanna och Jaqueline

Kommentarer
Postat av: Gagga o Sören

Skulle just gå in och skriva till Er utifrån bilderna ,så har ni kommit med ett nytt inlägg.Så ursäkta för vår saktfärdighet. Lina nu får vi verkligen bevis på att du hållit den söta lilla tigerungen i ditt knä. Sören kan prata med chefen på Kolmården om det kan finns jobb i Tigerworld om du skulle vilja.

Här hemma är det snöblaskigt så njut av sol ,värme och badKram från oss

2009-02-22 @ 14:33:06
Postat av: Pappa Thomas

Hej Tjejer

Alla är nog lite tagna över de fina bilderna.

Ni ser ut och ha det topp! Här hemma har det snöat hela dagen och det kanske är något att längta hem till?

2009-02-22 @ 16:59:59
Postat av: Lisa

Vad tycker du om kavajen som jag plockade med mig hem idag? Bu eller bä? ;)

2009-02-22 @ 17:03:56
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0