Kambodja!

Hej!

Nu har vi antligen kommit till phnom Penh efter en lang resa! Gick upp kl 4 imorse och akte med planet till Kuala Lumpur dar vi satt och vantade pa flygplatsen i 6 timmar pa att planet till Kambodja skulle ga. Sa vid det laget var vi lagom trotta och smatt irriterade och vid in checkningen upplyser bruden som jobbar dar att vi maste ha en utresebiljett ur kambodja annars far vi inte aka. Extremt irriterande! Sa det blev till att kopa svindyra flygbiljetter ut ur kambodja pa flygplatsen. Jaja, allt kan ju inte ga pa rals hela tiden, maste ju ha sma missar oxa...;)

Men nu e vi iaf har, har checkat in pa ett ganska bra stalle for 15 dollar natten. Har VARM vatten, kyl, tv och ac! toppen! Pa sondag aker vi med bussen ner till kusten. :)

Foresten sa fattar vi inte riktigt vad de har for valuta i det har landet... US dollar har funkat bra hittills tills vi alldeles nyss fick tillbaka vaxel fran middagen i nagon annan konstig valuta.. haha men det loser sig sakert! Ha det bra! Tjingeling

Jaqueline och Johanna

Kommentarer
Postat av: pappa Anders

Var försiktiga med de röda Khmererna! Hoppas ni får det bra nu de sista baddagarna innan Bangkok och Sverige. Ni kommer inte höra mycket från oss via blogg eller mejl, snart åker även vi.

Kramar

2009-02-21 @ 09:04:04
Postat av: Gagga o Sören

Vilken blandning på upplevelser ni får under er resa. När ni nu är i PP så kan jag tänka mig att det är annat än vågorna i Kuta.

Ha det fortsatt bra.

Kramar från oss2009-02-21 @ 11:30:11
Postat av: Mamma Eva

Hoppas att ni kommer att få en skön vistelse i Kambodja!

Kramar

Mamma

2009-02-21 @ 15:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0