Hos farfar i Jakarta!

Hej hopp kallestropp!

Nu ar vi i sakert forvar igen sa ni kan andas ut. Landade i Jakarta igar och blev upplockade pa flygplatsen av Johannas farfar. Bor hos honom nu och det ar minst sagt fullt program de kommande dagarna. Snart ska vi ivag pa shoppingrunda och vi ska hinna med tre(!) shoppingmalls under eftermiddagen, puha! Kommer nog bli superbra!

Imorgon blir vi uppskickade i bergen och ska kolla in teplantage och sedan till en djurpark dar vi kan mata djuren genom bilfonstret, tank Kolmarden... Vad som hander sedan kommer vi inte ihag hahah. Vi drar harifran pa sondag och da bar det av till Bali dar vi stannar ungefar en vecka.

Gar av nagon anledning inte att ge er bilder har heller, vi borjade bli smatt irriterade pa detta faktum, men men!

Saknar er!

Tjingeling Johanna och Jaqueline


Kommentarer
Postat av: pappa Anders

Här i Sandviken är det neråt minus 20 grader. Friskt om öronen! Tre shopping malls, stackars er!

1½ vecka kvar till sportlov, ska bli skönt med ledigt!!

2009-02-10 @ 08:19:15
Postat av: Faster Anna

Det verkar som om farfar planerar en massa ni ska hinna med. Jag ar saker pa att ni far spenderat en del pengar. Spara lite till Bali - dar gar det alltid galet med shopping. Jag vill ocksa till Bali!!! Bara 2½ vecka till Florida :o) Kramar

2009-02-10 @ 08:47:35
Postat av: Mamma Eva

Skönt att veta att ni är i tryggt förvar en stund! Njut av att någon annan planerar som omväxling. Jag saknar min shoppingkompis!

Kramar!

2009-02-10 @ 16:26:40
Postat av: Gunilla

Precis som vi befarade var det superslaskigt i skogen i söndags plus rejäl dimma! En utmaning för alla pigga orienterare dock, men säkert inget ni avundas...;) Verkar utmanande nog med all shopping och ert fullspäckade program. Kramar från moster

2009-02-10 @ 18:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0