Bali!

hej!

Nu har vi efter en ganska turbulent flygfard landat pa bali! Vi har hittat ett fint boende precis vid standen, lite dyrare an vanligt kanske med det ar det vart! var nere pa standen och kollade laget for ett tag sen och det ar minsat sagt HOGA vagor! Och alla surfar. Sa vi tankte hyra en surfbrada och en larare nan dag och testa pa att surfa lite haha, far se hur det  gar...

Tyvarr ar vadret mindre kul, ar gartt och regnar. Men hoppas pa battre vader i veckan.
Vet inte riktigt nar vi aker harifran, beror val lite pa vadret oxa, men formodligen bar det av till kambodja pa fredag eller lordag.

Btw, vi hann precis checka in pa varat hotell idag och springa in pa rummet for att hinna se oss pa tv hahah. Vi var sjukt bra kan vi saga! riksand indonesisk tv, det ni!

Det har internet cafet var lagom sagt, sa det tar for lang tid med bilder. Ska forsoka hitat nat snabbare stalle typ imorn, da KANSKE det kommer lite bilder haha.

Tjingeling Jaqueline och Johanna

Kommentarer
Postat av: pappa Anders

Det hade varit kul att se er på TV och höra vad ni fick föf frågor! Surfning, det verkar hur kul som helst, synd att vädret lämnar övrigt att önska. Som vanligt är det sol och härligt hemma.........not!

Kramar

2009-02-15 @ 10:54:31
Postat av: Gagga o Sören

Roligt att höra av er igen och få mer av era äventyr.Synd att det är mulet och regnar när ni är på så härliga platser. Här är det en strålande vinterdag med sol från en klarblå himmel. Vi har tagit en riktig långpromenad och sedan en tur ut till Kårtorp för att se Tomas och Lena jobba på med bygget.

Ha det fortsatt bra och ta det försiktigt när ni prövar på att surfa.Kramar från oss

2009-02-15 @ 13:12:24
Postat av: faster Anna

Gud vad kul med surfning!!! Det måste ni prova. Let me know om det är nåt jag ska prova i Florida. Synd att det regnar, men imorgon blir det säkert soligt. Har ni fått några kontrakt erbjudande efter er TV debut??? Kramar från DK

2009-02-15 @ 19:33:15
Postat av: Pappa Thomas

Vädret kan vara bra om man inte vill ha en RÖD näsa

Jag blir lite orolig med er på havet (sharkbay finns det hajar där?) ja ja ni vet!!

Hoppas ni ser till och ta lite snygga bilder när surfar på vågtopparnaGlöm inte flytvästen

2009-02-16 @ 11:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0