Angkor Wat!

Hej hej!

Idag har vi varit och sett the temples of Angkor. For det ar helt klart inte bara ett tempel... Folk (japaner och idioter) koper alltsa enveckaspass till templerna och knatar runt varje dag i en vecka, vi var helt slut och mer an nojda efter 5 timmar. Men nu har vi iallafall sett Angkor Wat, Angkor Thom, Bayon, Bauloun (?), Ta Prom och nagra andra som vi inte kommer
ihag vad de hette! Det klart finaste och storsta var iallafall Angkor Wat. Vi hade en tuk-tuk forare som vi hade hyrt for dagen for det ar ganska langt att ga mellan de olika templerna, en kul och minnesvard utflykt!

Det har dock varit helt stort varmt idag, svetten bara ran och solen stekte. Hoppas det ar svalare imorgon nar vi ska sitta pa en buss i typ 6 h ner till PP igen for att aka flyg till Bangkok. Puha!


Angkor Wat!


Vi framfor Bayon (den med massa stenansikten om nagon vet...)


Ta Prom, har har tydligen Anglina Jolie sprungit runt och spelat in Tomb Raider..

Ses snart!

Tjingeling Johanna och Jaqueline

Kommentarer
Postat av: Pappa Thomas

Nu börjar jag bli riktigt avundsjuk på allt ni får se och göra, det där med stranden verkar väl lite överreklamerat med sand mellan tårna, sand i mackan och woken. Ni verkar ha det toppen. Njut av de sista dagarna. Tror jag tar med skidbyxor också för nu snöar det igen.

Kram

2009-02-27 @ 09:59:02
Postat av: Faster Anna

Haha, tror jag måste skryta lige. När ni landar i Stockholm, landar vi i Florida :o) Bra timing!

Hoppas ni njuter de sista dagarna. Sug åt er alla upplevelser, det har helt säkert varit en minnesvärd resa. Jag måste höra allt när jag är hemma igen i mitten av mars. Tills dess får ni framkalla bilder, och skriva artiklar.

Just det, tröttnar ni på snö och slask kan ni alltid komma till Danmark. Solen skiner inte varje dag, men vi slipper snön, och vi har 6 grader!!!

Kram till båda!

2009-02-27 @ 10:34:07
Postat av: Emma Wingren

Coola bilder, Ta Prom såg ju lite galet ut :P

Här "skiner solen". Typ. Men även om det är snö och kallt känner man av våren till och från, det är superskönt. Håll tummarna att ni har tur och får lite vår när ni kommer! Vi ses snart!!

Kram!

2009-03-01 @ 13:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0